Od října u nás budou probíhat setkání EDUKAČNĚ TERAPEUTICKÉ SKUPINY, která se zaměřují na podporu pro ZVLÁDÁNÍ NEZDRAVÉHO VZTAHU K JÍDLU. Přidej se k nám! Přihlásit se můžete v rezervačním systému on-line  => Skupinové lekce => Neuron Medical Centrum

Objednejte se online
Objednejte se online

Nutriční terapie

Chcete svému tělu dodávat dostatek živin a zároveň mít z jídla radost? Nebaví vás zaručené diety s následným jojo efektem, chcete zhubnout trvale a neutrácet peníze za produkty na podporu hubnutí? Nevyznáte se v četných výživových doporučení, máte problematický vztah k jídlu nebo se potýkáte s poruchou příjmu potravy?
informace
V rámci našich brněnských Center nutriční péče nabízíme spolupráci s nutričními terapeutkami, které vám vysvětlí zásady vyváženého stravování a zdravého životního stylu a doporučí změny ve vašem stávajícím jídelníčku. Podpoří vás na cestě ke zdravému vztahu k jídlu vedoucí v případě potřeby k úpravě hmotnosti či zlepšení zdravotního stavu. Cílem je společné nalezení kompromisu na cestě ke zdravému tělu.
Redukce hmotnosti
Zabýváme se konzervativní léčbou obezity, přípravou na bariatrickou operaci, ale i redukcí hmotnosti ať už ze zdravotních či estetických důvodů. Osvojíte si zásady zdravého stravování a životního stylu, budeme vás podporovat a provázet na cestě za změnou. Poradíme se skladbou jídelníčku a vhodnou pohybovou aktivitou. Hledáme kompromisy ve stávajícím jídelníčku a nezakazujeme, co máte rádi.
Zdravotní problémy
Specializujeme se na klienty s kardiologickými problémy, máme zkušenosti s pacienty s diabetem a dalšími přidruženými nemocemi.
Poruchy příjmu potravy
Pomáháme s nastavením režimu a provázíme na cestě k uzdravení. Nabízíme komplexní léčbu v úzké spolupráci s psychologem, lékaři či fyzioterapeuty.
Specifické potřeby
Každé doporučení je na míru konkrétním potřebám klienta. Máme zkušenosti s klienty trpícími intolerancí na některé složky potravin i alergiemi. Nedáváme obecná doporučení, ale společně tvoříme cílené strategie a přístup.
Monitorace
Využíváme speciálně vyvinuté aplikace pro zaznamenávání stravy, pohybu a dalších parametrů (jako hodnoty glykemie, krevního tlaku, délky spánku atd.) s možností úzkého kontaktu s našimi terapeuty a rychlou zpětnou vazbou našim klientům.

Oberisk

Jsme součástí sítě ověřených center zabývajících se snížením hmotnosti a rizik spojených s nadváhou či obezitou. Všechna centra mají garanci obezitologa a nabízí možnost spolupráce s ním.
Oberisk
odborníci

Náš tým odborníků

Mgr. Hana Ulrychová

nutriční terapeutka

Mgr. Lenka Lokvencová

nutriční terapeutka

Mgr. Karin Viktorinová

nutriční terapeutka

Bc. Karolína Beranová

nutriční terapeutka

Objednejte se online v pohodlí
na diagnostiku

Kontakt

Kontaktujte nás

Jsme odborníci s dlouholetými zkušenostmi

Centrum nutriční péče je součástí Centra pro kardiovaskulární péči. To patří do portfolia superspecializovaných center společnosti Neuron Medical, která provozuje nejen Centrum kardiovaskulární péče, ale i centrum neurologické, rehabilitační a sportovní. Toto portfolium nadále rozšiřujeme.
Naše centra zdravotní péče
© 2024 Neuron Medical s.r.o.
crosschevron-down